JHJ-commerce: Op weg naar een duurzaam merk

JHJ-commerce is een e-commerce bedrijf met een

2 uur
Per zending bespaard
100%
Rust
1
Platform voor alle zendingen

Uitdagingen voor JHJ-commerce

Voordat de samenwerking met Cargomate (Boloo Forwarding) van start ging, ondervond JHJ-commerce aanzienlijke uitdagingen in het logistieke proces vanuit China naar Europa. Het rechtstreeks regelen van transport met de leverancier in China was tijdrovend en complex, met name door de noodzaak van voortdurende communicatie over statusupdates en de administratieve last van aanpassingen en betalingen achteraf.

De Oplossing van Cargomate

De overstap naar Cargomate (voorheen Boloo Forwarding) betekende een aanzienlijke vereenvoudiging van het logistieke proces voor JHJ-commerce. Het platform bood een duidelijk overzicht van alle zendingen, wat een enorme verbetering was ten opzichte van het individueel bijhouden van zendingen bij elke leverancier. En dat waren er een flink aantal.

Voordelen van de samenwerking

De grootste winst voor JHJ-commerce was de besparing van tijd, wat als het meest waardevolle voordeel word beschouwd. Het overzichtelijke platform en de efficiënte klantenservice van Cargomate zorgden ervoor dat JHJ-commerce snel en effectief ondersteund werd bij elke stap. De transparante prijsstelling via de calculator gaf vooraf duidelijkheid over de kosten, waardoor er geen onaangename verrassingen ontstonden.

Klantenservice en tevredenheid

De ervaringen met de klantenservice van Cargomate waren uiterst positief; elk contact leidde tot snelle en effectieve hulp. De combinatie van goede prijzen, transparantie over kosten en het gebruiksgemak van het platform resulteerde in een hoge tevredenheid bij JHJ-commerce.

Verbeterpunten en toekomstdromen

Ondanks de vele voordelen, ziet JHJ-commerce ruimte voor verbetering voor Cargomate in de ondersteuning rondom HS-codes. Dit is een vrij lastig onderwerp. Het uiteindelijke droomdoel is het opbouwen van een stabiel merk buiten Bol.com om, waarbij klanten naar de website worden getrokken door naamsbekendheid en de reputatie van kwalitatieve producten en uitstekende service.

Met de ondersteuning van Cargomate (Boloo Forwarding) heeft JHJ-commerce belangrijke logistieke uitdagingen overwonnen. JHJ-commerce kijkt vol vertrouwen uit naar een toekomst met de ontwikkeling van een nieuw merk, met de nadruk op een eigen webshop en sociale media, om zo een duurzaam merk op te bouwen